Voor opdrachtgevers

Met Centricity24 is uw team altijd op de juiste sterkte

Altijd zekerheid

Hoe vaak gebeurt het niet dat u vakkundige handen tekort komt? Door onvervulde vacatures of langdurig ziekteverzuim. Omvangrijke projecten. Een nieuw product dat de markt moet veroveren. Doordat wij middenin de branche staan, zijn we goed in het op peil houden van de juiste sterkte. Speel op safe. Schakel ons in. Onze technische toekomstmakers laten een onuitwisbare print achter,  binnen en buiten het bedrijf.

Alle technische sectoren

In vrijwel alle sectoren van de installatietechniek bestaan van tijd tot tijd tekorten aan specialistische mankracht. Ook in de elektrotechniek, meet- en regeltechniek, schakeltechniek, verlichtingstechniek en gebouwbeheersing. Bedrijven doen met succes een beroep op ons. Dat is klantgerichtheid volgens Centricity24.

Montage teams voor lichtlijnen en kabelgoten NIEUW

Onze leerling monteurs komen in een team van drie met een ervaren zelfstandige monteur uw montage werkzaamheden uitvoeren. Desgewenst op regie basis of tegen een aanneemsom. Transparant en met scherpe tarieven vanwege de samenstelling van het team. Wij werken enkel met monteurs die geschoold zijn voor installatie werkzaamheden dan wel in opleiding zitten tot installatie monteur.

Download de ‘Montage teams’ brochure

Steeds stand-by

Werven, selecteren, detacheren. U staat centraal. Wij geven u alle ruimte en flexibiliteit om u te richten op uw core business. Opschalen als dat nodig is, of juist gas terugnemen. Zonder personele beslommeringen. Wij springen snel in op uw behoefte zodra u een beroep op ons doet.

Elk niveau van mbo tot wo

Onze technische toekomstmakers komen graag uw team versterken. Professionals met jarenlange ervaring die direct voluit meedraaien in uw organisatie. En jonge vakmensen die pas klaar zijn met hun state-of-the-art opleiding. Wij zorgen voor individuele begeleiding en coaching. 24/7, op elk moment dat dit nodig is. Onze gemotiveerde specialisten kunnen zich meten aan uw standaard.

Maak kennis met Centricity24
Wij gaan voor u aan het werk!

Lees verder, en download onze folder.
Aanmelden als nieuwe klant? Download ons nieuwe klant formulier.