Centricity24 Voor technische toekomstmakers

Je vindt bij Centricity24 de baan of werknemer om trots op te zijn.

Over Centricity24

Centricity24
kent de techniek

De juiste focus

Het team van Centricity24 is afkomstig uit de technische wereld. En doordat wij middenin de branche staan, vervullen wij openstaande vacatures met grote vakkundigheid. Wij weten dat bedrijven verschillen. Dat geldt ook voor al onze technische toekomstmakers. Daarom draait alles om de juiste focus, de juiste visie, de juiste aandacht, de juiste match. Dat is ons wel toevertrouwd. Het is de kern van ons succes.

Centricity: ons uitgangspunt

Ons doel is gebaseerd op de juiste combinatie tussen bedrijf en medewerker. Wij kijken naar de cultuur van de opdrachtgever en naar de persoonlijkheid van onze technische toekomstmaker. Onze lijnen zijn kort en we hebben centricity 24/7 hoog in het vaandel.

Probleemoplossend talent

Technisch specialisten van Centricity24 zijn gedreven probleemoplossers. Zij zijn gewend aan wisselende werksituaties. Ze leven zich makkelijk in, denken in oplossingen, schakelen snel. Wij zijn er trots op dat zij uw organisatie kunnen verrijken met veelzijdige technische kennis en ervaring.

Direct betrokken

De kracht van Centricity24 is dat opdrachtgever en werknemer centraal staan. Zowel in onze langetermijnvisie als in de dagelijkse processen. Wij vinden persoonlijke betrokkenheid dan ook zeker zo belangrijk als zorgvuldigheid, kwaliteit en snelheid. Door de wensen en verwachtingen van onze opdrachtgevers en werknemers nauwlettend in het oog te houden, kunnen we direct en adequaat inspelen op elke nieuwe situatie.

Wij zetten ons in voor
het succes van onze relaties

 

 

Maak een afspraak met Centricity24